Rv 33 (32+3)

Lisää huolestuttavia oireita.... plääh. Noh onneksi kutina helpotti. Soitin siitä sitten tiistaina neuvolaan ja sieltä laitettiin valmiiksi lähete labraan. Käski mennä jos kutina uusiutuu ja yltyy niin maksakokeisiin. No nyt sitten ei ole enää kutissut. Kai se oli vaan tästä pakkasesta johtuvaa.

Vaikkakin eilen illalla taas pikkasen kutina alkoi saunan jälkeen. En kuitenkaan vielä ole siitä huolissani. Tänään on sitten aamusta alkaen oikean rinnan alla tuntunut kipua. Hengittäminen on ollut raskasta. Väsynyt olen ollut myös ja viime yö oli sellaista koko ajan heräilyä. Pää on ollut oudon tuntuinen ja hiki pukkaa koko ajan.

Soitin taas neuvolaan ja kyselin oireista. Ei ollut oma terkka paikalla, mutta neuvoja sain kuitenkin. Täti varoitteli vähän raskausmyrkytyksestä ja käski kuulostella oireita. Käski mennä päivystykseen heti jos siltä tuntuu. Sanoi että kannattaa mennä vaikka mieluummin turhaan kuin odotella kotona.

Nyt sitten kuulostelen ja mietin että missä menee raja. Pitääkö mennä vai olla menemättä. Taas iltaa kohden on alkanut kutisemaankin (hiukan). No katsotaan miltä huomenna näyttää.

Kävin kyllä lukemassa netissä raskausmyrkytyksestä, ja monet oireet kyllä täsmäsivät. Voivat kyllä olla jotain ihan muutakin. Mittailin verenpainetta ja se ei kuitenkaan ole mitenkään korkea. Taisi olla jotain 130/75.

Kyllä raskaus tässä vaiheessa alkaa olla sellaista itsensä kuulostelua. Onneksi ei ole enää paljon jäljellä. Toivon että vauva syntyisi tammikuun aikana...