Viikko 30 (29+5) Perjantai

Tänään aamulla oli sitten aika äitiyspolille. Ja niin kuin arvasinkin, lääkitystä muutettiin maksimiin. Eli aamuisin 2 tablettia ja iltaisin 2 tablettia. Ensi viikon perjantaina lääkäri soittaa ja kyselee sokeriarvoista. Jos ei pysy hallinnassa tälläkään lääkityksellä, niin sitten on ainut vaihtoehto aloittaa insuliinipiikitys. Silloin joutuisin päiväksi sisään sairaalaan opettelemaan piikittämistä. Nyt täytyy olla tosi tosi tiukkana ruokavalion suhteen ja koittaa vaan liikkua enemmän, erityisesti heti ruokailun jälkeen.

Vauvan painoarvio on 1790g. Yläkäyrillä kuulemma mennään ja keskivartalo on isohko suhteessa päähän. Apua, alkaa pelottaa tuleva synnytys. Kohdunkaula on pysynyt kuosissaan ja sen suhteen ei ole panikoitavaa. Jos vauva kasvaa jatkossakin käyrän mukaan niin laskettuna aikana painoarvio olisi noin 4200-4500g. Lääkäri kyllä varoitteli ettei välttämättä pidä kyllä yhtään paikkaansa.

Tilattiin laivareissu Tukholmaan Silja Euroopalla. Lähtö olis sitten ensi viikon keskiviikkoiltana. Mukaan reissuun on lähdössä myös äitini, isäni ja siskoni (tuleva kummi). Tänään pitää vielä soittaa neuvolaan ja kysellä sairaslomani jatkosta. Se on meinaan tänään päättymässä. En kyllä usko että siinä on mitään ongelmia.