Viikko 6

Kävin Tiistaina töiden jälkeen apteekissa hakemassa foolihappolisää. Tarjosivat siellä Beroccaa. Ostin sen ja olen nyt kahtena aamuna juonut lasillisen. Nyt kuitenkin mietityttää toi Beroccan käyttö. Onkohan se kuitenkaan hyvää maha-asukille?!?!?!?!?!?!?

Nyt on vointi ollut ihan hyvä. Ei pahoinvointia oikeastaan ollenkaan. Vessassa saa juosta normaalia useammin (juon kyllä nyt enemmän) ja rinnat ovat arat.

Nyt eletään siis rv 5+3. Voi kun aika kuluisi nopeammin Nauru.

Eilen olin salibandyharjoituksissa ja kesken treenien tuli yht'äkkiä mieleen etten enää ensi kaudella pelaa joukkueessa. Tämän kauden pystyn luultavasti pelaamaan loppuun asti ilman ongelmia. Viimeisen pelin jälkeen on viikkoja kasassa 12+5. Tietenkin sitten voi olla vielä edessä mahdolliset karsintaottelut (rv 13-15)

Tänään menen työkavereitteni kanssa pelaamaan sulkapalloa. Olen miettinyt koska olisi hyvä ajankohta kertoa töissä raskaudestani. Toisaalta olisi reilua kertoa mahdollisimman pian koska maaliskuun alussa palaa vanha työntekijä äitiyslomalta takaisin töihin. Ja kun minä tulin taloon, tulin tekemään hänen työtehtäviään.