Rv 18 (17+3)

Nyt on taas sellainen olo että pää on täynnä kysymyksiä... Miks ne liikkeet eivät tunnu? Onko siellä kukaan? Miten mä selviän tästä raskaudesta? Pystynkö pitämään tiukan ruokavalion? Saako vauva liikaa sokereita? Kasvaako se valtavan suureksi? Pitäisikö rakenneultrassa kysyä tulokkaan sukupuolta?

Huhhuh, ihmeellisiä ajatuksia pyörii päässä. En oikein osaa niitä tännekään kirjoittaa. Jotenkin tuntuu että vähän niinkuin masentaisi... En osaa oikein siitäkään sen enempää kertoa. Nyt pitäisi pikkuhiljaa alkaa järjestää pikkumiehen 1v synttäreitä, eikä mulla oikein olisi siihen virtaa. Tehtävää olisi paljon enemmän kuin pelkästään siivoaminen ja leipominen. Pihalla on tekemistä vaikka muille jakaa. Pitäisi kivettää, laittaa kukkamaat kuntoon ja lannoittaa. Pikkumiehen huone olisi maalattava ja laitettava kuntoon. Ja sitä myöten tavaraa pitää järjestää uudelleen melkein kaikissa muissakin huoneissa. Varasto pitäisi laittaa kuntoon, että saisi kangaspuut kasattua sinne.

Täällä käyn usein, vaikka kirjoittaminen on jäänyt aika vähälle. Käyn kurkkailemassa mitä muille kuuluu. Niitä on niin hauska lukea. On myös aivan ihanaa kun huomaa että joku on jaksanut käydä minunkin blogissa jättämässä viestiä.

KIITOS TEILLE SIITÄ!!!!! Siitä tulee todella hyvä mieli. Ja tuntuu että joku jaksaa kuunnella näitä höpinöitä ;)