Rv 15 (14+3)

Tänään olin tyksissä kysta kontrollissa. Edelleen se kysta siellä on ja möllöttää ja kuulemma annetaan sen vaan edelleen olla. Katsotaan sitten uudelleen kun vauva on syntynyt ja on aika jälkitarkastukselle. Samalla lääkäri tarkisti vauvelin kunnon. Koko vastasi viikkoja ja sydän löi nätisti ja kaikki oli muutenkin ihan kunnossa.

Nyt tässä vaan odotellaan että tulokas antaa itsestään merkkejä nyrkkeilemällä. Se tunne on aivan uskomaton - en malttaisi millään odottaa...

Nyt on viikon ollut kova flunssa. Olo on kyllä jo parantunut huomattavasti ja jaksaa taas vähän jotain touhutakin. Yskä kylläkin on kova ja lääkkeet on unohdettava. Kuumalla mehulla sitä sitten lääkitsen niin ja levolla tietenkin.

Nyt on tullut vaivaksi virtsankarkailu. Ei oikeastaan muulloin kun yskiessä. Ostin oikein suojat sitä varten. Ne ovat kyllä hyviä, pitää myöntää. Ei tarvitse joka yskäisyllä pelätä että tuliko tippa housuun.

Ensiviikon maanantaina on sitten sokerirasitustesti. Toivottavasti sokerit ovat vielä kohdillaan. Olen aloittanut jo terveellisemmän ruokavalion. En kyllä niin tarkkaa kuin edellisen raskaudessa piti pitää, mutta parempi sekin. Painokin on nyt sitten pysynyt kurissa.

Niin meinasi vielä unohtua. Ostimme auton. Se on Chrysler Grand Voyager. Ja tilaa on koko perheelle. Kalliiksi tuli hankinta, mutta pakollinen ostos se oli.