Rv 32 (31+5)

Nyt iski epävarmuus vauvan voinnista. Torstai-illasta lähtien on tullut riesaksi ihon kutina. Pääsääntöisesti sormien välit, nilkat, käsivarret ja pää. Ei kutise kuitenkaan sietämättömästi, mutta tuntuu kuin olisi päällä pelkästään jokin villavaate. Sellainen ärsyttävä kutina/pistely. Perjantaina (eli eilen) aamulla ei kuitenkaan kutissut, mutta iltaa kohti se alkoi uudelleen. Nyt tänään on kutissut ihan aamusta asti. Pystyn kuitenkin olemaan raapimatta (melkein koko ajan).

Pelottavampana kuitenkin pidän vauvan eilisestä lähtien pitämää "mykkäkoulua". Yht'äkkiä liikkuminen on selvästi vähentynyt. Nyt tuskin tunnen liikkeitä. Jos makaan paikallani ja kuulostelen voin tuntea muutaman muljahduksen, mutta todella vaimeita ne ovat. Ja yllätys yllätys nyt ollaan tietenkin viikonlopussa. Perjantaina soitin neuvolaan, mutta eipä ollut oma terveydenhoitaja paikalla. Nyt mietin että pitäisikö soittaa synnärille ja kysellä mitä pitäisi tehdä. Siellä ne tietenkin osaavat auttaa. En vain haluaisi soittaa turhan päiten.

Koitan varmaan juoda lasin mehua ja ottaa oikein virallisen liikelaskennan. Ja katson sitten, että soitanko vai enkö. Ekaks pitää kyllä odottaa että muu perhe tulee takaisin luistelureissultaan. Ei taida onnistua liikelaskenta tuon vipeltäjän kanssa ;)