Viikko 15 (14+0)

Tänään tuli Kelan sivuille kuvat uudesta äitiyspakkauksesta. Nopeasti katsottuna samoilla linjoilla mennään. Vaaleaa vaatetta pääasiassa. Ihan mukiinmenevän näköinen pakkaus on. Kyllä varmaan tulen sen ottamaan. Onhan siinä paljon hyödyllisiä vaatteita ja peittoja tulokkaalle.

Äitiyspakkaus 2009

 1238996154_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Työkiireet stressaavat nyt jo aika paljon kun joutuu kaksi viikkoa tekemään kahden ihmisen työt ja kaiken kukkuraksi päälle tulee vielä kuunvaihde - mikä tekee oman lisänsä työurakkaani. Ihanaa kun tänään on perjantai ja pääsee viikonlopun viettoon.

Viime yönä (oikeastaan illalla juuri kun olin nukahtanut) näin varmaan jotain unta, koska yht'äkkiä oikein hyppäsin ja vedin peiton silmille. Siihen sitten heräsin ja mieheni kyseli että mikä mulle oikein tuli. Hänkin pelästyi mun nopeaa säpsähdystä. Kyllä unet ovat muuttuneet näin raskauden aikana ja niitä näkee joka yö useampia. Monet niistä muistaa vielä aamulla herättyään.

Potkuja en osaa sanoa vielä tuntevani, mutta monesti aivastuksen jälkeen vatsassa "kuplii" hetken aikaan. Kuvittelen kuinka pienokainen pelästyy aivastusta ja alkaa heitellä kuperkeikkoja. Mahtaako ne kuplinnat kuitenkaan olla pienokaisesta johtuvia, vai suolistoko siellä möyrii......