Viikko 7 (6+3)

Onkin helppo seurata raskausviikkoja, ne kun menee yhteen vuoden viikkojen kanssa. Eli nyt on menossa  myös kalenterin mukaan viikko 7. 

Raskasta on - huoh! Tämä äklötys puistattaa... yht'äkkiä voi tunnin verran olla aivan todella oksettava olo. Se vie kaiken voiman, eikä töistä tule yhtään mitään. Silloin vain toivoo että tämä loppuu kohta. Kun olo on vähän siedettävämpi, niin silloin täytyy väsymyksestä huolimatta vain tarttua töihin kiireen vilkkaan, koska ei taas tiedä koska toinen pahoinvointiaalto tulee.

Tänään pitäisi mennä pelailemaan sulkkista. Nyt kyllä tuntuu, etten millään kyllä jaksa tai pysty, mutta katsotaan. Yritän kyllä mennä, koska tiedän että se tekisi mielelle hyvää.

Aamulla vaa'alla käydessäni huomasin että paino on nyt tippunut yhteensä 1,5 kg. Eli kilo on tippunut näinä kolmena pahoinvointipäivänä. No on mulla kuitenkin mistä tiputtaa.

Uskomusten mukaan taitaa olla tyttö tulossa - jos tähän pahoinvointiin on uskomista. Mies kyllä on varma että on toisen pojan saanut aikaiseksi. Niin tai sitten niitä on kaksi Silmänisku. No toivottavasti ei sentään...

En ole vieläkään saanut aikaiseksi soittaa neuvolaan - hyi, hyi minä. Ehkä sitten huomenna (tai ensi viikolla Nauru).