Viikko 21 (20+2)

Tänään soitin sitten neuvolaan kyselläkseni labratuloksia virtsanäytteistä ja sokerirasitustestistä:

  • virtsatietulehdus positiivinen
  • klamydia negatiivinen
  • sokerit koholla (kaikki kolme arvoa)

Eli nyt sitten töiden jälkeen apteekista hakemaan lääkekuuri virtsatietulehduksen hoitoon. Se on ollut mulle täysin oireeton, mutta luultavasti se on aiheuttanut supistukset.  Nyt sitten syödään kuuri ja sen jälkeen odotetaan viikko ja sitten otetaan uusintanäyte.

Sain terveyskeskukseen ensiviikon torstaiksi ajan. Siellä saan sitten ravitsemusneuvontaa ja kotiin testiliuskoja joilla seuraan useamman kerran päivässä sokeritasapainoa ja tietysti kädestä pitäen ohjeet miten tulee toimia.

Neuvolatäti laittoi heti lähetteen äitiyspolille. Sieltä tulee sitten kutsu tutkimuksiin. Niissä menee luultavasti koko päivä. Luultavasti tulee viikon sokereiden seuranta kotioloissa jokaisen ruokailun jälkeen ja niistä arvoista ja ruokapäiväkirjasta sitten mietitään (tai siis viisaammat lääkärit miettii) miten jatkossa sokereita pidetään kurissa. Vaihtoehtoina on ruokavalio, jotkut tabletit tai sitten insuliinipistokset.

Ensimmäisenä puhelun jälkeen näin valveunta tulevasta synnytyksestä ja vauvasta joka painaa ainakin viisi kiloa - ItkuItkuItku

On tässä taas sitten sulateltavaa....................