Rv 6 (5+1)

Tänään on kyllä ollut aivan ihana päivä. Heti aamulla oikein pelästyin koska en ollut yöllä yhtään kertaa herännyt ja aamulla olikin sitten tooooo-deeelll-lllaaaa kiire vessaan ;) Tarkoittaa sitä että meidän pikkumies on nukkunut yhtä soittoa klo 21.30 - 07:15 (ja silloinkin oli herätettävä). TÄMÄ OLI MEIDÄN ENSIMMÄINEN KOKONAAN NUKUTTU YÖ 8 KUUKAUTEEN JA 3 VIIKKOON.  Jeeeee-eeeeee! Näitä lisää - kiitos!

Isommat lapset pääsivät sitten tänään kesälaitumille. Tytöllä olikin hyvä todistus: Äidinkieli, matematiikka, ympäristötieto ja englanti kaikki olivat 9. Aivan mahtavaa. Poika sai taas ihan itsensä näköisen todistuksen (ei vielä numeroita). Ainoastaan ymmärrät lukemaasi ja kirjoitat oikein vaativat harjoittelua. Kaikissa muissa hän edistyy hienosti. Se oli hieno todistus häneltä (pojalla on diagnosoitu lievä dysfasia). Hän jatkaa erityisluokalla samalla tavalla ensi vuonna.

Olo on ihan hyvä. Jos ei olis testannut niin en huomais että olen raskaana ainoastaan mielialanvaihtelut ja vessahätä ovat tavallista "herkemmällä". Oikeastaan epäilyttää koko raskaus, josko en kuitenkaan ole.

Kysyin pojan neuvolassa neuvoa imetykseen raskauden aikana. Ei kuulemma ole merkitystä. Aion kyllä imettää vielä. En ole varma koska pitäisi sitten alkaa vierottaa tissistä - aika näyttää. Olis kiva jos voisi imettää vuoden ikään asti ( olisin silloin rv 20 ). Nyt on kuulemma joku buumi meneillään. On kuulemma oikein ruuhkaa. Muistutti että otan ajoissa yhteyttä neuvolaan että saadaan sovittua ensimmäinen käyntipäivä. Mietin josko soittaisin parin viikon päästä...