Viikko 28 (27+4) torstai

Tämä viikko on ollut yhtä hullunmyllyä. Tänään on pojan synttärikutsut ja sitä varten on leivottu, siivottu, käyty kaupassa, tehty sitä ja tehty tätä... Onneksi vanhempani olivat eilen apuna siivouksessa. Minun siivoamisesta ei taitaisi mitään tulla. Niin ja maanantai meni siihen että miehen serkku tuli auttamaan sokkelin kivittämisessä. Siitäkin tuli paljon ylimääräistä työtä.

Maanantaina lääkäri soitti ja kirjoitti lisää sairaslomaa - joten kyllä tämän vuoden kesäloma jää minulta tulevaisuuteen. 2.7. tipahdin sitten kelan sairasrahoille, mitä ne sitten onkaan. Ei minusta enää raskausaikana ole enää työntekijäksi.

Sunnuntaina ja maanantaina kaveri mahassa oli todella hiljainen. Kun kävin maanantaina päivällä otattamassa neuvolassa hemoglobiinin (joka oli nyt noussut 111-123), hoitaja kuunteli samalla pitkään sydänääniä. Ne kuulostivat oikein hyviltä. Hyvät vaihtelut. Seuraava virallinen neuvola-aikakin annettiin ja se on jo ensiviikon torstaina (16.7.) Silloin varmaan miehenikin pääsee paikalle - hyvä juttu.

Aika lentää kuin siivillä. Blogiakin tulee entistä harvemmin päivitettyä. Ajatukset on jotenkin kiertyneet mahan ympärille. Kaikki muu tulee jostain sivusta. Enää 12 vkoa viralliseen laskettuun aikaan - apua!!!!!