Rv 9 (8+4)

Lähdettiin juhannusta "karkuun" mökille. Sää suosikin meitä. Ei ollut mikään helle, mutta ihan lämmintä kuitenkin. Vettä saatiin lauantai aamulla pariin otteeseen. Mentiin mökille keskiviikkona ja tultiin kotiin takaisin sunnuntaina.

Olo oli "ihan ok" koko mökkireissun. Välillä etoi ja väsytti, mutta välillä oli ihan hyväkin olo. Iltaisin nukkumaan mennessä on selvästi huonoin olo. Mielestäni  ja miehenikin mielestä mahani on muuttanut muotoaan. Siitä on tullut selvempi raskausmaha. Onneksi ei kukaan ole vielä mitään kysellyt perääni.

Eilen olimme synttärikutsuilla ja näimme koko suvun. Oli aavistuksen jännittävää, koska pelkäsin koko ajan että joku kyselisi. Ystäväni katsoi pitkään, mutta ei kuitenkaan kysynyt - vielä. Hän ihmetteli miksi en ottanut kahvia :D Voi olla että seuraavaksi kun ollaan puheissa hän ottaa asian puheeksi.

Nyt olemme suunnitelleet lomareissua Helsinkiin. Olisimme siellä yötä ja toisena päivänän kävisimme korkeasaaressa ja toisena Linnanmäellä. No katsotaan tuleeko reissusta mitään.

Niin ja nyt on sitten kolmas kuukausi aluillaan ja sain soitettua neuvola-ajan. Se onkin jo ensiviikon tiistaina...