Viikko 36 (35+5) Perjantai

Flunssa vaan jatkuu inhottavana. Tuntuu että sitä räkää on päästä varpaisiin asti. Voimat on jotenkin ihan poissa. No on se aavistuksen helpottanut. Yöt on kyllä yhtä juoksemista. Vessassa saan ravata vähintään parin tunnin välein ja sitten vielä heräilen tämän flunssan takia.

Närästäminen on loppunut kokonaan. Onkohan se oikeasti merkki siitä että vauva on lähtökuopissaan.

Eilen tyttöni valitteli päänsärkyä ja huonoa oloa. No oksentamaanhan se sitten alkoi. Ei se kuitenkaan oksentanut kuin yhden kerran salattujen aikaan ja sen jälkeen sanoi että olo helpotti. Meni salkkareiden jälkeen heti nukkumaan ja aamulla alkoi itkemään kun en meinannut likkaa kouluun päästää. Sanoi että on ihan kunnossa. No se söi kaurapuuron ja mä vein sen sitten kouluun. Ihmeellinen mahatauti, vai olisko ollut sittenkin joku migreenityyppinen päänsärky. Poika on vielä kanssa flunssassa ja yskäkin tuntuu olevan. No toivottavasti me nyt sitten parannutaan ennen kuin vauva tulee.

Tämä flunssa on tietenkin tehnyt sen että sokeriarvot on ihan sekaisin. Soitinkin siitä vielä äitiyspolille ja sieltä lääkäri ehdotti insuliiniannoksen nostamista ensin lounaan yhteydessä 3 yksikköä ja sitten lounaan yhteydessä 4 yksikköä.