Viikko 6

Tämä on jotenkin niin epätodellista - meille tulee vauva!!!!! Tekisi mieli kuuluttaa kaikille Yllättynyt, mutta vielä on kovin aikaista. Itse asiassa kuukautiset ovat myöhässä vasta noin viikon Nauru.

Neuvolaan olen meinannut että soitan parin viikon päästä. Pelkään koko ajan että tulee keskenmeno. Luin että joka kolmas raskaus päättyisi kesken ja tämä on meidän kolmas.

Eilen olin äitini ja isäni kanssa ruokakaupassa. Monesti tuli sellainen tilanne, että olisin voinut helposti möläyttää jotain raskaudesta, mutta onneksi sain pidettyä suuni kiinni Tukittu.

Nyt tästä tietää julkisen blogini lukijoiden lisäksi minä ja mieheni sekä serkkuni vaimo, jonka seurassa tein uusintatestin. Luultavasti hän on kyllä kertonut miehelleen. Seuraavaksi kun aika koittaa, kerromme lapsille ja sen jälkeen ei tämä ole enää salaisuus. En haluaisi lapsille kuitenkaan kertoa ennen kuin suurin epävarmuus on ohitettu. Ehkä joskus viikolla 10-12.

Olen huomannut että pahoinvointi on pahimmillaan heti syömisen jälkeen, varsinkin jos on syönyt mahan täyteen. Muuten on vain lievää etovaa oloa - se ei häiritse päivittäisissä toimissa.