Viikko 8 (7+4)

Elämä voittaa sittenkin. Olo on selvästi parantunut parina viime päivänä. Edelleen on etova olo - välillä parempi - välillä huonompi, mutta se ei kaada enää sängyn pohjalle. Voin jopa välillä unohtaa olotilan ja raskauden. Toivottavasti ei pahene uudelleen.

Olin tässä keskiviikon ja torstain yliopistollisessa sairaalassa poikani kanssa. Hänellä oli jatkotutkimus koulunkäyntiarviota varten. Hänellä todettiin 2007 lokakuussa lievä dysfasia (puheen tuottamisen vaikeus). Kieliongelmat olivat nyt normaalirajoissa. Aavistuksen vielä vaikeuksia joillakin osa-alueilla. Lisäksi arvioitiin lievää keskittymiskyvyttömyyttä. ADHD diagnoosia ei vissiin tullut. Pitää odottaa kiltisti loppulausuntoa. Lääkärit olivat sitä mieltä että ensi vuonna hän aloittaa koulun yleisopetuksessa (max 20 oppilasta luokassa). Sieltä pitäisi myös löytyä koulunkäyntiavustaja.

Kaksi todella raskasta päivää niin henkisesti että fyysisesti. Nyt olo tuntuuu sitäkin paremmalta kun on saatu asioita selvitetyksi ja vielä alkaa hyvin ansaittu viikonloppu.

Hierojaa olen tässä miettinyt, kun niskat ovat niin kovin jumissa. Voi jopa olla että se lisää tätä huonoa oloa.

Oireita tällä hetkellä: etova olo, niska jumissa (painon tunne, kuumotus), aivastelu, yölliset vessakäynnit, väsymys, kylmyys, runsas valkovuoto, finnit