Rv 9 (8+5)

No se siitä Helsingin reissusta :( Pikkumiehelle nousi eilen illalla kuume, joten meidän reissu meni jäihin. Isommat ottivat matkan peruuntumisen ihan hyvin, kun vaan lupasin että varmasti tehdään myöhemmin samantapainen reissu. Tänään on pikkumies ollut ihan reppana... Olisikohan nyt vauvarokko?

Eilen oli muutenkin ihan kamala päivä. Olo oli hirveä. Makasin koko päivän sohvalla ja nousin vain pakosta. Isommat lapset olivat mummolassa, joten hoidettavana ei ollut kuin pikkumies. Sain onneksi hänelle tehtyä ruuan ja lapattua sen vielä suuhun - oli muuten oikeasti työn takana. Mieskin oli poissa melkein koko päivän. Hän oli muuttoapuna tuttavillemme.

Toivottavasti tänään on parempi päivä! Pian pitäisikin lähteä töihin käymään ja allekirjoittamaan lomautuslappu. Tänään onkin minulla viimeinen äitiyslomapäivä ja huomenna alkaa kesäloma. Elokuusta jäänkin sitten lomautukselle. Kohta nähdään että miten pitkäksi aikaa. En meinannut vielä kertoa töissä odotuksestani, koska ei kukaan muukaan tiedä siitä vielä.