Viikko 27 (26+5) perjantai

Tiistaina en enää uskaltanut ihmetellä iltaisia supistuksia, vaan soitin äitiyspoliklinikalle. Siirrettiin perjantainen lääkärikäynti jo keskiviikolle varmuuden vuoksi.

Keskiviikkona kävin sitten polilla ja sieltä otettiin pissanäyte joka oli ihan puhdas. Jonkun bakteerinäytteen ne otti myös emättimestä. Jos sellainen löytyy, niin se voi aiheuttaa supistuksia. Ultrattiin kohdunsuu ja vauvan koko. Kohdunsuu koko matkalta auki. Sisäsuu enää kiinni. Pehmentynyt, mutta ei onneksi lyhentynyt. Suunnilleen samoissa mennään kuin viimeksikin - onneksi! Kysta oli 5x6cm toisessa munasarjassa. Myoomaa ei enää löytynyt. Oli luultavasti sittenkin supistusrengas. Vauva oli pää alaspäin. Painoarvio menee siellä yläkäyrillä. Nyt masuasukki painaa noin 1200g. Muuten kaikki ihan hyvin. Sokerit oli kohdillaan ja samalla tablettimäärällä jatketaan.

Torstaina kävin töissä jututtamassa työkavereita ja hain palkanlaskijalta palkkatodistusta Kelan äitiysrahan hakemista varten.

Perjantaina soitin neuvolaan. Oma täti oli palannut viikon lomalta. Kertoilin tilanteen hänelle ja hän oli samaa mieltä kuin minäkin siitä, etten ole työkykyinen, joten sunnuntaina loppuva sairasloma tulee saamaan jatkoa. Näin ollen maanantaina alkava kesäloma siirtyy tulevaisuuteen. Maanantaina lääkäri soittaa ja keskustelee sairaslomasta. Täytyy myös mennä käymään neuvolassa tarkistuttamassa hemoglobiinin. Josko kaksi rautatablettia olisi saanut arvot nousuun.

Tällainen viikko tällä kertaa... Kiireinen oli viikko muutenkin. Kaupoissa tuli käytyä ja torstai ja perjantai oltiin paljon mummolassa. Niin ja sunnuntaista keskiviikkoon olivat Tampereen kaksi vanhinta serkkua meillä kylässä. Maanantaina alkaa miehelläkin paljon kaivattu kesäloma!