Rv 8 (7+2)

Pahoinvointi! Yök... Olo on kamala. Pahoinvointi tulee sellaisina aaltoina, välillä on parempi olo ja välillä taas ihan kamala. Kaivoin esiin jo sea band -rannekkeet. Pitää varmaan koittaa käteen josko ne auttaisivat. Onneksi miehellä alkoi kesäloma.

Lueskelin olotilaa viime raskauden tässä vaiheessa - ja tunnistan kaikki samat oireet mitä silloinkin oli. Pää on ihan outo. Niska kuumottaa ja painaa, päätä särkee, huimaa, pahoinvointi vaivaa, väsyttää, mutta silti öisin heräilee usein ja sitten näen ihme unia. Maanantaina soitan kyllä jollekin hierojalle ja koitan josko se sais niskojani jotenkin auki.

Pikkumies on saanut jonkun kesäflunssan. Keuhkoissa taas rahisee ja tuntuu että on vaikeampi hengittää. Varmaan hengitystiet on vähän tukossa. Pitää antaa taas ventolinea että helpottaisi. Tänään olimme ristiäisissä. Saimme uuden kummipojan. Aivan ihana suloinen pieni nöpönenä :) Pelkäsin että voin huonosti tilaisuudessa, mutta onneksi se meni jotenkin ohi automatkalla ja pystyin olemaan suht normaalisti. Pikkumies oli ensimmäistä kertaa kunnolla hoidossa kodin ulkopuolella. Mummi otti hänet hoitoon. Kaikki oli mennyt tosi hyvin ja pikkumies oli ollut kiltti, eikä vierastanut ollenkaan. Sai ensimmäistä kertaa pullosta korviketta - ja se oli maistunut ihan hyvin.