Viikko 7 (6+4)

En sitten mennyt eilen pelaamaan sulkapalloa, vaan vietin töiden jälkeen aikani sängyn pohjalla.

Lapsetkin ovat huomanneet että äiti on vähän "kipeä". Emme ole vielä halunneet kertoa uutista! Voi olla jos olo jatkuu tällaisena niin on pakko kertoa.

Huomenna olisi pelireissu sekä saunailta edessä. Luultavasti joudun jättämään nekin väliin Itku. Ei ole kivaa!!!!!!! Nyt odotan että työpäivä päättyy ja pääsen kotiin. Onneksi on edessä viikonloppu, en varmaan olisi jaksanut yhtään enempää työpäivää. Nytkin työpäivät ovat menneet suurimmaksi osaksi laiskotellessa - ei vaan ole pystynyt tekemään/keskittymään töihin. Olen kuitenkin yrittänyt pysyä töiden suhteen ajan tasalla.

Eilen illalla kun sängyssä makailin, niin vedin filttiä korviin, kun oli todella kylmä. Jäädyin vaikka oli vaatteiden päällä vielä paksu peitto. Mittasin jopa kuumeen. Oli 37 astetta - taitaa olla ihan tavallista näin alkuraskaudessa.

Töissäkin jo on huomattu outo käyttäytymiseni. On kyselty kalpeudesta, väsymyksestä, vaiteliaisuudesta, totisuudestani jne... No en ole vielä raskaudesta mitään sanonut (paitsi esimiehelleni). Hän välillä kyseleekin vointiani - se tuntuu mukavalta.

Mieheni lupasi tänään käydä kaupassa töiden jälkeen, kunhan vaan tekisin hänelle ostoslistan. Luxusta kun ei tarvitse raahautua väkipakolla kauppaan kaikkien niiden ruokatarvikkeiden joukkoon.

Tänään aamulla vaaka näytti jo -2,0kg lähtöpainosta, vaikka olen minä joka päivä kuitenkin syönyt töiden jälkeen kunnollisen lämpimän aterian. Se onkin helpottanut oloa, kun on voinut ruokailun jälkeen mennä makuuasentoon.

Töissä olo on aivan karmiva. Jännitän varmaan kaikkia lihaksia ja koitan napostella hedelmiä ja juon litratolkulla vettä. Aamukahvilla sain juotua puoli kuppia kahvia ja söin yhden ruisleivän. Eväänä on tänään mukana 3 näkkileipää, kurkkua, päärynä, omena sekä paussi keksejä. Voi kun työpäivä päättyisi pian...