Viikko 35 (34+3) Keskiviikko

Tänään oli taas aika äitiyspolille. Neuvolakäyntejä jätetäänkin nyt sitten väliin, koska käyn niin tiuhaan tuolla polilla. Pissa oli puhdas. Vauvan kokoarvio on n. 3000g ja keskivartalo on päähän nähden aavistuksen suuri. Paikalla oli taas iso katras kaikenkarvaista viipeltäjää. Tietenkin lääkäri ja sitten 2 hoitajaa, sekä 2 harjoittelijaa. Gynekologisen tutkimuksen teki lääkärin lisäksi toinen harjoittelijoista ja ensimmäistä kertaa tutkimus teki pahaa. Ja jälkiseurauksena nyt sitten supistelee ja on kurja olo.

Kohdunkaula oli pehmeä ja auki kahdelle sormelle ja luultavasti pää on laskeutunut alas lantioon, koska eilisestä lähtien on ummetusolo (vaikka ummetusta ei ole). Viime yönä heräsin taas kamalaan alavatsan revähdyskipuun. Enkä päässyt mihinkään liikkeelle. Kyselin sitä lääkäriltä ja on kuulemma ihan normaalia tai sitten voi olla kystaan liittyvää. Kysta on vasemmalla munasarjoissa.

Nyt sitten olen ihan väsynyt ja alavatsa on kipeä. Supistelee myös ihan kohtuullisesti. Katsotaan nyt miten tämä päivä tästä etenee.

Eilen tuli lausunto siitä osastolla käynnistä ja siinä oli että minulla oli toukokuussa klamydianäyte positiivinen. Sitäkin selviteltiin lääkärin kanssa ja virhehän siinä on käynyt. Äitiyskortissa on kirjoitettu selvästi että testi on negatiivinen.

Nyt ollaan sitten yli sen rajan että jos synnytys käynnistyisi, niin enää ei yritettäisi sitä pysäyttää, vaan vauva saisi tulla. Ei sen nyt kuitenkaan ole vielä hyvä syntyä, vaan parempi on kun pysyy vaan kohdun suojissa kehittymässä.

Nyt taidan mennä maaten ja huilata hetken....