Viikko 19 (18+1) Taas muuttui laskettu aika. Nyt se on 4.10.

Päivittäminen on jäänyt tämän kaiken kiireen keskellä. Töissä oli alkuviikosta kamala paine. Kuun vaihde ja vielä inventaario, niin ja sitten tein melkein 10 tunnin työpäiviä että sain pidettyä torstain lomautuspäivän (tuntuu todella järkevältä!). Sitten olen torstaista asti ollut vapaalla ja tänään taas to-del-la väsyneenä takaisin töissä.

Torstaina mulla oli toinen neuvolakäynti ja siinä samalla lääkärille aika. Kaikki oli onneksi hyvin. Ei ole supistukset saaneet muutosta kohdunsuulla. Annettiin kyllä paljon kaikennäköisiä lähetteitä vähän joka paikkaan. Pissapurkkeja pitäisi täyttää sekä iltapissasta että aamupissasta. Niistä katellaan vissiin jotain virtsatietulehdusta ja jotain muuta. Sokerirasitustestiin pitäisi varata aika ja tietenkin rakenneultraan.

Oli lääkäri vähän huolissaan tästä turvotuksesta (ei pitäisi kuulemma vielä olla). Sormet on aika ajoin oikeat nakkisormet ja jalat tuntuvat sämpylöiltä ;) Jano on kova oikeastaan koko ajan. Vesi helpottaakin turvotusta. Supistusten takia lääkäri ei suositellut enää haravoimista ja raskaan tavaran kantamista... 

  • verenpaine oli hyvä: 124/62
  • painon muutos: 370g
  • turvotus: +-
  • kohtu: vastaa aikaa
  • liikkeet: +
  • sydämen syke: D+
  • kohdunsuu: kiinteä, kiinni, pituus 4

Seuraava käynti on sitten 5.6.2009 klo 7:30 (eli viiden viikon päästä).

Niin sitten sen parvarokon olen joskus sairastanut (todella helpottavaa). Kohtu oli jo navassa asti, eli vähän kookkaamman puoleinen. Yleensä kohtu yltää napaan vkolla 20. Ei kuitenkaan mitään hälyyttävää.

Perjantaina lähdettiin koko perheen voimin + pikkusiskoni ja mieheni veli ja hänen tyttöystävänsä Tampereelle Särkänniemeen. Oli hauska mutta todella raskas päivä. Kotimatkalla supisteli taas ihan tuntuvasti, mutta onneksi ne laantuivat nopeasti. Lauantaina kävimme ostoksilla ja mulle tuli ihan kamala olo. Oli varmasti nestehukkaa. Kylmä hiki tuli otsalle, enkä voinut kävellä. Istuin sitten hyllyn reunalla ja keräsin voimia päästä sokkeloisesta Ikeasta pois. Olo helpotti kun sain vettä ja pääsin istumaan autoon. Tästä lähtien en lähde minnekään ilman vesipulloa.....

Eilen kuopsutin puutarhassa, huilailin ja luin kirjaa ja nautin vapaapäivästä.....   

Varasin ajan rakenneultraan ja sainkin sen jo ensiviikon perjantaille (15.5. klo 14:00) Nyt pitäisi vielä tarkkaan miettiä halutaanko selvittää tulokkaan sukupuoli.