Viikko 27 (26+1)

Uusi viikko taas aluillaan. Nyt mennään JO kahdettakymmenettäseitsemättä raskausviikkoa - uskomatonta! Aika lentää kuin siivillä. Enää 13 vkoa syntymään. Mahdollisesti meillä on vauva jo 10 vkon päästä, sekään ei ole mitenkään mahdotonta. Paino laskee edelleen ja sokerit ovat nyt pysyneet hyvässä mallissa. Toivottavasti masuasukki on sopivan kokoinen. Perjantaina menen sitten äippäpolille tarkistuttamaan tämänhetkisen tilanteen. Jännitän myös kohdunsuuni tilannetta. Nyt on taas muutamana iltana supistellut voimakkaammin. Perjantaina supisteli 5-6 kertaa vajaassa tunnissa ja ne olivat ihan tuntuvia. Miettisin jo soittoa - mutta jätin kuitenkin soittamatta.

Viikonloppu oli helteinen ja me vietettiinkin se mökillä. Kävin uimassa meressä - vaikka vähän häpeilenkin olemustani. En kyllä ymmärrä miksi, koska nyt olen selvästi laihtunut, ainoastaan maha senkuin kasvaa... Vielä ei ole tullut raskausarpia, vaikka kyllä niissä vanhoissa on ihan tarpeeksi. No ylipainoinen olen silti, vaikka laihtumaan olenkin päässyt. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Mutta kyllä tämä helpottaa paljon liikkumista. Nyt olenkin tehnyt taas enemmän ja kävellyt enemmän, vauhdikkaammin ja helpommin.

Alkuviikolla pitäisi täyttää Kelan laput ja viedä töihin. No se ei kuulosta kovinkaan houkuttelevalta.

Vauva potkii taas voimakkaasti ja riehuu yksiössään niin että varmasti tiedän siellä jonkun olevan. Maha ihan hytkyy, kun potkut osuvat sopivaan kohtaan. Ja nyt on selvästi jo unirytmi hänellä, vaikka en kellosta sitä pysty kertomaankaan. Nukkuu kun nukkuu ja potkii kun on hereillä - IHANAA tuntea uusi elämä!!!!!!!!!!!