Rv 10 (9+5 tai neuvolan mukaan 9+3)

Neuvolassa kävin eilen. Otettiin sellainen nopeampi ensitapaaminen, koska ajat olivat kortilla ja mulla edellisestä odotuksesta on vasta niin vähän aikaa. Aika paljon on kuitenkin ehtinyt jo muuttumaan. Kaikki oli ihan hyvin - paitsi... sydänääniä ei saatu kuulumaan. Yritettiin kyllä ja kauan aikaa, mutta ei niin ei. Neuvolatäti ei ollut huolestunut, mutta kuitenkin se jäi vaivaamaan mieltä. Pelottaa mennä np-ultraan parin viikon päästä... mitä jos siellä onkin kuollut alkio!!!!!! Kohtu oli kyllä kasvanut ja onhan olokin ollut sellainen että ainakin raskaus on alkanut...

Mun pitää mennä heti kun suurin pahoinvointi on väistynyt niin sokerirasitustesteihin (viikoilla 12-16). Pitäisi kyllä pystyä ensin syömään suht normaalisti tai siis terveellisesti ennen kuin sinne kannattaa mennä (näin neuvoi neuvolatäti). Tänään oltiin taas synttäreillä ja suku oli kasassa - ei vieläkään kukaan mitään kommentoinut... onneksi. Sunnuntaina meidän isompi jätkä täyttää vuosia ja kaikki ovat tulossa meille kahville, katsotaan pystynkö vieläkin vetämään mahaa sisään niin että kaikki luulee vaan mun lihoneen :)

Aina mulla on iso maha ollut, mutta tuntuu että se on muuttanut muotoaan. Nyt se on niinkuin tippunut alemmas... Mieskin aina muistuttaa että "älä seiso selkä notkolla, kun raskaus näkyy sitten niin selvästi".  Istunkin jo usein niin että maha tippuu jalkojen väliin (hyi, kun oli äklöttävästi sanottu...)