Rv 6 (5+5)

Tänään pitäisi sitten maha-asukilla sydän lyömään - näin se aika menee. Olotila on suht ok. Ei mitään järisyttäviä oireita. Väsymystä (voihan se olla muutenkin), niska jumissa sellainen painon tunne (sekin voi tulla ihan mistä vaan), mielialanvaihtelut (olenhan muutenkin äkkipikainen :) ). Eli sellaista. Ei mitään uutta täällä. Päivä päivältä mennään eteenpäin.

Päätettiin mieheni kanssa että koitetaan pitää tätä salaisuutta omana tietona niin pitkään kuin mahdollista. Sen tietään että sieltä tulee vain "kauhistuneita" kommentteja. Voi kamala, miten teidän rahatkin nyt riittää. Kaksi pientä vaippaikäistä, miten meinasit jaksaa.... En varmasti nyt jaksaisi sitä.

Eipä pikkumies sitten jatkanut yönukkumisia, vaan taas heräillään öisin. Onneksi nyt vain yhden kerran joskus siinä klo 4:00 - 6:00 välillä. Kyllä sen jaksaa. Olen vain kahden vaiheilla, että pitäisikö koittaa nukuttaa vaan ilman tissiä vai antaisinko vaan nätisti tissin suuhun niin sitten unikin tulee paljon helpommin (siis pikkumiehellä ei mulla ;) )