Viikko 24 (23+1)

Perjantaina kävin sitten poistattamassa mittarin selästä. Arvot olivat heitelleet liikaa ruokavaliosta huolimatta, joten sain lääkkeitä verensokerin tasoittamiseen. Ruokavalio pitää lääkkeiden ohella nyt sitten pitää raskauden loppuun asti. Onhan se auttanutkin - ruokavalio - meinaan painoon. Nyt on paino sitten lähtenyt tippumaan. Eikä se kuulemma haittaa yhtään kunhan vaan syö terveellisesti.

1245053276_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Samalla lääkäri tutki kohdunsuun tilanteen supistelujen takia. Virtsatietulehdusta ei ole. Se selvisi labrakokeissa. Kohdunsuu oli pehmentynyt ja auennut ulkoa sormelle. Sisäsuu oli kuitenkin kiinni. Soitin neuvolaan ja täti kyllä olisi kirjoittanut heti sairaslomaa, mutta halusin kuitenkin kokeilla vielä töissä oloa. Hänen mielestään kohdunsuuni vastaa viikkoja 30+.

Vauvan painoarvio: 600g

Uä-tutkimuksessa löytyi kysta munasarjasta (n. 6cm) sekä istukan alta kohdusta myooma (tai sitten se oli kuulemma supistusrengas, mikä se sitten lieneekään). Sanoinkin lääkärille, että näköjään otan sitten kaiken vastaan koko rahan edestä. Toivottavasti ne ei aiheuta vaivoja loppuraskauteen.

Tänään tulin sitten töihin, enkä voi sanoa että voi kun kiva. Olisi varmaan ollut mukavampaa olla kotona.

Kaiken tämän lisäksi viikonlopun aikana mulla alkoi flunssa. Nyt on kurkku karhea ja nokka tukossa - ei todellakaan kiva. Muutaman kerran olen laittanut otrivin nenäsumutetta.

Perjantaina lääkäri sitten soittaa ja kyselee tämän viikon sokeriarvoja, nyt kun lääke vaikuttaa. Sitten kuullaan taas enemmän miltä tilanne vaikuttaa.