Rv 38 (37+0)

Nyt vauva on virallisesti täysiaikainen ja saisi mun puolesta syntyä ihan koska tahansa. Eilen illalla tulikin supistuksia vähän väliä. Ei kuitenkaan kipeitä, mutta ei ihan tavallisia harjoitussupistuksiakaan. Toivoin jo pikkaisen että yöllä alkaisi tapahtumaan, mutta ei mitään. Nukuin itse asiassa tosi hyvin. Vessassa kävin vasta aamuyön puolella. Että se siitä sitten.

Nyt ei enää närästä niinkuin aikaisemmin ja on sellainen painon tunne takapuolessa. Vähän sellainen että olisi iso hätä koko ajan. Oliskohan nyt pikkuinen laskeutunut? En osaa sanoa. Mielestäni maha ei kuitenkaan ole mitenkään tipahtanut, vaan siinä se köllöttelee, missä aikaisemminkin.

Miehellä on tällä viikolla iltavuoro ja se tietää mulle raskasta viikkoa. Huoh!!!!! No pakko vaan jaksaa. Pitäisköhän kokeilla siivousta, lenkkeilyä, seksiä, josko niillä saisi vauhtia synnytykseen. Keskiviikkona on sitten äitiyspolilla tarkistuskäynti. Pelottaa kuulla mikä vauvan painoarvio oikein on! Toivottavasti pysytään suunnilleen normaalin rajoissa.