Viikko 16 (15+6)

Nyt on olo taas paljon parempi. Eilen miehenikin tuli piiii-iiiit-käs-tä aikaa minun lähelle. Hän piti minua hyvänä ja halaili ja suuteli. Voi kun se tuntui ihanalta. Nukkumaan mennessä halailu ja hyväily muuttui pian rakasteluksi. Sen jälkeen olikin helppo nukahtaa ;)

Aika varovainen hän oli mahani suhteen ja minun tuntemuksien. Eiköhän se ole aika normaalia... vaikka ihan niin varovasti ei olisi tarvinnut ottaa. Selvästi pieni on jo ottanut paikan meidän väliin, vaikka vielä pitkään mahassani asustelee :)

Töissä vaan supistelee aina silloin tällöin. Ystäväni kanssa kun keskusteltiin niin häntä myös supisteli kun istui pitkään paikallaan. Ajattelin että nyt on hyvä odottaa kun työ ei ole enää fyysisesti raskasta, mutta ei se näköjään ole ainut syy miksi supistelee. En kuitenkaan usko että nämä supistukset olisivat vaarallisia, vaikka näin aikaisin niitä tunnenkin. 30.4. on onneksi lääkärineuvola, joten silloin voin sitten varmistaa asiaa...

Eilen kävin koirien kanssa lenkillä ja loppumetreillä selkä alkoi vaivaamaan. Sitä se iso maha teettää... Vähän pelottaa miten loppuraskauden kävelyn kanssa käy. Pitää yrittää vaan pitää kuntoa nyt yllä että jaksaa.

Äidiltäni lainasin verenpainemittarin varmuuden vuoksi. Koska on turvotusta jaloissa ja sormissa. Ja myös pää on outo (sellaista jomotusta ohimoilla vähän väliä) Nyt paineet näytti mielestäni ihan ok:lta eli 138/72 pulssi 62. Ensimmäisellä neuvolakäynnillä mitattiin paineet 142/78.