38 (37+3)

Eilen oli sitten sokerikontrolli ja painokontrolli äitiyspolilla. Verenpaineet oli aluksi koholla, mutta se johtui luultavasti ihan vaan siitä että parkkipaikat ovat niin kiven takana. Lopulta ajoin sakkopaikalle lumihankeen auton ja juoksin lääkärille. Ei onneksi tullut sakkoja ja autokin irtosi lumihangesta ilman vahinkoja.

Kaikki oli tarkastuksessa ihan hyvin. Vähän on turvotusta, mutta se kuuluu jo tässä vaiheessa asiaan. Kohdunsuu on pehmentynyt ja auki 2-3 sormea. Pituutta oli noin 2,5cm eli on siellä jotain jo tapahtunut.

Painoarvio olikin sitten yllätys. Lääkäri ultrasi ja mittasi moneen otteeseen eikä saanut vauvasta 3000g painavampaa. Toivottavasti arvio pitää paikkansa, sitten ei olisi mitään hätää, vaikka ei vielä olekaan syntynyt. Eliashan oli tässä vaiheessa jo syntynyt ja painoi 3790g. No totuus tulee selville heti kun kaveri päättää syntyä :)

Seuraava aika annettiinkin sitten vasta laskettuun aikaan eli 7.2. Toivon tosiaan ettei enää tarvitse sinne mennä. Ensi viikolla onkin sitten neuvola.