Rv 30 (29+2)

Kymmenen viikkoa enää jäljellä. Ja jos Eliaksesta otetaan mallia niin jäljellä enää 6vkoa. Apua! Pelottaa... No kaikki aikanaan. Nyt huomaa hyvin että eletään jo viimeisiä kuukausia. Supistelee kun tekee jotain liikaa. Pitäisi osata ottaa rauhallisemmin, mutta kun tuntuu että nyt on kauhea tarve tehdä koko ajan jotain. Se on varmaan sitä pesänrakentamisviettiä. Siivoan ja vaihtelen järjestyksiä. Haluaisin saada paljon aikaan ennen kuin lapsi syntyy.

Eilen kun aamupäivällä tulimme pikkumiehen kanssa sisälle,  niin vessassa käydessä huomasin pienen veritahran housuissa. Pelästyin tietenkin ja soitinkin neuvolaan. Ei kuulemma tarvitse olla mitään hälyttävää, vaan voi olla ihan normaalia, jos ei ala oikein vuotamaan. Mutta kyllä se pisti taas ajattelemaan... Huomenna on onneksi äitiyspolilla tarkastuskäynti ja siellä varmaan tarkistetaan kohdunsuun tilanne ja ultrataan. Vielä kun saisi ne sokerit kuntoon, niin olisin tyytyväinen.

Voin kyllä syyttää osaksi itseäkin. Olen meinaan kyllä hieman lipsunut tässä dietissä. Ei mitenkään radikaalisti, mutta liian rasvasesti olen kyllä syönyt. Sokerin olen kyllä pystynyt pääosin jättämään pois ruokavaliosta. Nyt menee iltaisin jo 14 yksikköä insuliinia ja päivällisellä 2 yksikköä lyhytvaikutteista. No toivotaan että selviydyn tästä loppuajasta kunnialla. Haluaisin niin vauvan parasta...