Rv 7 (6+2)

Saan taas kerran perua puheeni. Oikeastaan kun perjantaina kirjoitin oireiden puuttumisesta, niin johan illalla oli veto poissa. Nyt on sitten ollut eilen lauantaina ja tänään huonompi olo. Ei kuitenkaan mikään älytön, vaan sellainen laiskottaa ja veto poissa fiilis. Vähän niinkuin olisi kuumetta, sellainen pöhkö olo. Sitten kun olen tsempannut, niin olen kuitenkin voinut tehdä asioita, mutta ei sitten millään viitsisisi.

Toinen mikä tuli samalla tämän viikonlopun aikana on vilu. Iltaisin varsinkin tuntuu ettei mikään peitto ole tarpeeksi. Onneksi mieheni on ollut kotona, joten olen saanut hyvin siirrettyä töitä hänelle. Ja kyllä hän on mielestäni ymmärtänyt olotilani hyvin. Ensi viikko pitää vielä selvitä yksin lapsien kanssa, sitten miehenikin jää lomalle. Hän pitää ensin viikon isyysvapaata (mikä on jäänyt pitämättä) ja sitten hän jää isyyskuukaudelle. Joten minun äitiyslomani päättyy tämänkuun loppuun. Heinäkuun olenkin sitten kesälomalla. Luultavasti jään siitä sitten lomautukselle (virallista paperia en ole kyllä vielä saanut). Pitäisi varmaan töihinkin soittaa ja selvittää tilanne.

Olisi mahtavaa jos saisin olla lomautuksella niin kauan kun jään uudelleen äitiyslomalle. Toiveessa on hyvä elää.... Jos kaikki menee hyvin niin äitiysloman pitäisi alkaa uutena vuotena.