Nyt menee hermot... aaaaaarrrrrggggghhhh! Ja sitten itkettää ihan liian helposti. Koitin vaihtaa puhelinliittymää ja olikin aivan superihana myyjä luurin päässä - no... vanha liittymä otettu vuonna 2007 mutta silti siinä on määräaikaa vielä jäljellä ??????? Soitin ja selvitin juttua. Heillä se menee niin että määräaika jatkuu aina vuoden kerrallaan.... siis mitä v.....ua!!!!!!

Tähän uuteen liittymätarjoukseen olisi kuulunut vuodeksi lehti Meidän Perhe kaupan päälle, jota en sitten saa. Olin myös vaihtamassa tyttären liittymää - mikä luultavasti on menossa läpi. Hänelle olisi tulossa vuoden ilmaisena lehtenä Me naiset. Soitin ja yritin vaihtaa näitä lehtiä keskenään, koska oikeasti voisin lukea sitä meidän perhe lehteä?!? Juu ei onnistu, tai koita soittaa Lehtipalveluun josko ne vaihtais.

Kirosin puhelimeen ja sanoin palauttavani kaikki tilaamani liittymät asiakaspalautuksena... meni hermot! Jos ei olis pakko lopettaisin kaikki luurit. Löytyisköhän oikeasti enää yhtään puhelinliittymää mikä ei yritä huijata joka käänteessä.

Tämä kaikki vielä tähän saumaan kun muutenkin on mielialanvaihtelut näköjään kovilla ja kiukku nostaa turhan helposti päätänsä. Nyt ihan vatsaan koskee kun olen niiiiiii-iiiiiin kiukkunen.... aaaaaaarrrrrrrrrggggggghhhhhh!