Viikko 33 (32+1) Maanantai

Olimme perheen kanssa viikonlopun mökillä. Ilmat olivat helteiset ja reissu oli onnistunut. Eilen illalla tultiin sitten kotiin, että mies pääsee tänään töihin. Aamulla heräsin vähän ennen kuutta, eikä enää nukuttanut. Join kahvin, otin lääkkeet ja ajattelin maata sängyssä kattelemaan aamutv:tä.

Sitten se alkoi - meinaa supistelut. Seuraavan reilu tunnin aikana supisteli varmaan parikymmentä kertaa. Toisella kertaa kovempaa ja toisella hiljempaa. Seurailin kohdun työskentelyä, ja alkoi jo pelottamaan. Miettisin useasti soittoa äitiyspolille, mutta joka supistuksen jälkeen ajattelin että katsotaan nyt vielä yksi. Olokin oli huono. Vähän sellainen pöhkö ja paha olo. Mittasin jopa verenpaineeni. Se oli onneksi ihan ok (119/69).

Reilu tunnin supistelujen jälkeen ne laantuivat ja loppuivat ja nukahdin sikeästi. Nukuin varmaan puolitoista tuntia kun lapset tulivat herättämään minut. Nyt ei tällä hetkellä supistele, mutta olo on heikko vieläkin. Söin pari ruisleipää, jos vaikka olo helpottaisi.

Jos vielä uudelleen alkaa rypistelemään, niin soitan heti synnärille ja kerron tilanteen. Katsotaan sitten mitä sieltä sanotaan. Toivotaan vaan ettei tarvitsisi sinne asti soitttaa.