Rv 27 (26+2)

Voi kun on ollut ja on edelleen jotenkin niin saamaton olo. En edes ole jaksanut kirjoitella. Raskaus on nyt ajatuksissa enemmän taka-alalla ja muut ajatukset ovat mielessä. Olen kyllä ihan kyllästymiseen asti etsinyt tuplarattaita, mutta vielä ei ole tärpännyt. Toivottavasti sellaiset jostain vielä ilmestyvät. Ja olen minä ostanut kirpputorilta muutamia tyttövauvan vaatteita ja laittanut ne kaappiin odottamaan pesua.

Vauva ilmoittelee itsestään ihan kivasti. Useinmiten kuitenkin potkii tonne alaspäin ja virtsarakkoon päin. Se ei tunnu kovinkaan mukavalta. Mahtaakohan olla vieläkin pää ylöspäin, tai sitten vielä pyörii miten sattuu tuolla kohdussa. Paino on kivasti pysynyt kurissa. Edelleen olllaan miinuksen puolella. Varmaan joku -1,0kg lähtöpainosta. Ruokailu on taas todella haastavaa ja sokerit eivät meinaa millään pysyä kurissa. Huomenna onkin äitiyspolikäynti ja tarkistetaan lääkitys.

En osaa jotenkaan ajatella että tyttö se siellä majailee, vaan monesti sanoa töksäytän että olepas poika nyt kunnolla ;) Jospa kuitenkin lääkäri olikin väärässä....