Rv 10 (9+2)

Uutta viikkoa taas mennään. Uskomatonta - jo 10 viikkoa... Ainoa asia mikä hidastaa ajankulua on huono olo. Välillä vaivaa vieläkin, vaikka kyllä olo on kuitenkin paljon jo helpottanutkin.

Meidän pikkumiehellä oli sitten tasan kolme päivää kuume (kaksi ensimmäistä päivää kuume oli noin 39 astetta) ja neljäntenä päivänä nousi ihottuma. Vauvarokko on nyt sitten sairastettu. Ei todellakaan mikään kiva sairaus. Rankkaa oli koettaa viihdyttää ja hoivata kipeää lasta. Ja vielä kun oli melkein hellelukemat ja kuuma sisälläkin ja sitten saa kantaa sylissä kuumeesta hohkavaa pientä. Nyt hän on jo terve paitsi ihottumaa on joka puolella.

Pikkumies unohti sairastelunsa aikana miten oli oppinut juuri konttaamaan - nyt ryömii taas suurimmaksi osaksi. Parin viime päivän aikana olemme käyneet mattopyykillä ja illalla pitäisi vielä mennä mattoja hinkkaamaan. Ihanaa kun ne on pian saatu kaikki puhtaaksi. Näin ahkera en ole kyllä ollut pitkään aikaan. Ja oikeastaan mattopyykillä on ihan kivaa.

Ainoastaan eilen illalla mun nivunen oli niin kipeä etten oikein kävelemäänkään pystynyt. Tulikohan se sieltä mattopyykiltä vai mikä mahto olla kyseessä. Nyt se on jo paljon parempi...