Viikko 23 (22+1)

Koulut on sitten loppu ja lasten "kesäloma" alkaa. No poika käy kesän päiväkotia kun me aikuiset ollaan töissä, mutta tyttö saa/joutuu pärjäämään omillaan useat päivät. Mummolassa ja mummilassa varmasti viettää osan päivistä aina kun joku on siellä vapaalla, ja tänään hän lähteen 5 pväksi kesäleirille.

Viikonloppu oltiin mökillä meren rannalla. Aivan mahtavat mökkikelit tulikin viikonlopuksi. Aurinko porotti kirkkaalta taivaalta, meri oli tyyni ja rauhallinen. Lämpo huiteli siinä 25-28 asteen hujakoilla. Miehet laittoivat laiturin paikoilleen ja muutenkin saatiin mökki kesäkuntoon. Nukuin kuin tukki yön, vaikka pelkäsin sitä. Aurinkoa tuli vaikka en sitä mitenkään ottanut. Kyllä me koko perhe kotiuduttiin punaisina kuin ravut.

Sokereita olen nyt sitten mittaillut - ja paljon ne heitteleekin. Olen yrittänyt syödä paljon terveellisemmin, mutta hankalaa on muistaa syödä tasaisesti viimeistään 4 tunnin välein. Sokeriarvojen mukaan pitäisi varmaan syödä jopa 3 tunnin välein.

Sokeriarvoja:

  • paastoarvo ( yön jälkeen )               6,3 / 5.9 / 6.1 / ja tänään 5.3
  • lounaan jälkeen tunti                       6.1 / 8.3 / 6.8
  • päivällisen jälkeen tunti                   7.2 / 5.3 / (9.8 oli oikeasti kyllä iltapala)

Korkein arvo on ollut aamupalan jälkeen tunti (söin sämpylän lisukkeilla, jugurtin, pullan ja kahvin) 10.4

Matalimmat arvot olivat ennen lounasta 3.8 ja 3.9 / tunti välipalan jälkeen (kahvi + pulla) 4.4

Yhtään karkkia tai jäätelöä en ole suuhuni laittanut - hyvä minä! Niin ja kuten arvata saattaa niin viikon aikana paino on tippunut 900g. Niin ja vettä join ehdottomasti liian vähän.